Piatră de fațadă

Piatra artificială decorativă reprezintă astăzi unul din cele mai populare materiale de finisare. Acest material poate imita culoarea și textura a aproape oricărei pietre naturale, dar în același timp este mult mai simplu și practic în lucrare.

"Cărămida antichizată"

Noblețea secolelor trecute. Piatra artificială «Cărămida antichizată» oferă o posibilitate excepțională de a crea un interior unic. Textura și nuanțele moi, și în același timp intense, ale pietrei artificiale sunt identice celor naturale. «Cărămida antichizată» este destul de ușoară, ce permite să fie motată pe polistiren expandat și spumă.

Dimensiuni: 245х64х20 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs.

"Piatra Romană"

«Toate drumurile duc la Roma». Placarea cu ajutorul acestui material a fațadelor și parterelor, cabinetelor și camerelor de zi, va crea cu ușuriță pentru Dumneavoastră și pentru oaspeții Dvs. un aspect de comoară arhitecturală a aristocrației Romane ancestrale - patricienilor. Acest material arată perfect în combinație cu altă textură, mai fragilă și ușoară – lemnul, steclă și beton, și de asemenea cu alte texturi ale pietrei noastre.

Dimensiuni:300х300 300х150 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs.

"Piatra de cosăuți"

Piatra de cosauți, sau " piatra Kiev cu fațetă” – relieful foarte activ al suprafeței împreună cu proprietăţile sale decorative – fac această piatră unul din cele mai atractive materiale pentru placarea pragurilor, postamenelor și elementelor de gard. Are o textură cu adâncime medie și un relief care repetă textura naturală a pietrei.

Dimensiuni: 300х150х40 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs.

«Ardezie»

Casa mea este castelul meu.

Datorită texturii unice și foarte frumoase, ardezia a devenit o piatră preferată a designerilor. Și printre proprietarii de case este populară datorită următoarelor avantaje: HIGH-STRENGTH. Ardezia are indicatori buni de duritate și absorbție, precum și indicatori relativ scăzute a umidității. Rezistență ridicată la îngheț, rezistență la foc și izolare fonică, rezistență la temperaturi extreme.

Dimensiuni: 300х150 150х150 150х75 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Obține o consultație

lăsați detaliile dvs. de contact
și vă vom contacta

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Get in Touch