Pavaj și piatră de pavaj

Prin proprietățile mecanice și aspectul estetic, piatra este asemănătoare cu granit (granit artificial). Datorită rezistenței și durabilității, indicatorilor bune a absorbției de umiditate și a abraziunii, pavelele de piatră permit menținerea aspectului timp de mulți ani.

Pavaj «Manej»

Textura originală și dimensiuni mici a pavajului „Manej” permit realizarea celor mai îndrăznețe soluții de design. Pavajul “Manej” este alegerea ideală pentru amenajarea aleilor prin jurul casei, sau, datorită rezistenței înalte, poate fi folosită la amenajarea zonei de parcare.

Dimensiuni: 150х150х30 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Pavaj «Șarpe»

Unul dintre cei mai populari materiale decorative - Pavajul „Șarpe” – este prețuit pentru noblețea formelor și culoarea plăcută. Suprafața zgrunțurată a acestui model îl face ideal pentru străzi și sedii în oraș, lângă zone comerciale și blocuri – în locuri cu trafic intens pietonal. Datorită acestei caracteristici a suprafeței, pavajul este nelunecos.

Dimensiuni: 390х120х30 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Pavaj "Parchet"

"Parchet" este una dintre cele mai populare plăci de pavaj. Aspectul atractiv al pietrelor de pavaj contribuie la utilizarea pe scară largă. Acest material este folosit pentru drumuri, trotuare, căi de grădină la vile, în casele de vacanță. Are un efect puternic împotriva alunecării, chiar și în stare umedă.

Dimensiuni: 200mm х100mm х 25mm Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Pavaj «Ardezie»

Pavajul “Ardezie” reprezintă placi de pavaj natural, care se caracterizează prin înaltă rezistență, efect anti-alunecare și aspect atractiv pentru salon în aer liber și pentru pavaje. Ardezia perfect armonizează cu fațadele, oferind un aspect natural la curtea Dvs., care va dura de mai mulți ani.

Dimensiuni: 300х300 mm Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Obține o consultație

lăsați detaliile dvs. de contact
și vă vom contacta

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Get in Touch