Formele arhitecturale mici

Formele arhitecturale mici pot deveni nu doar un element decorativ de spațiu, dar și să completeze acest spațiu funcțional. Caracteristicile artistice ale acestora, acuratețea la fabricare, compoziția și technicile raționale de aranjament au ca efect final crearea unui spațiu armonios cât în clădiri rezidențiale, atât și al întregului oraș.

Jardiniere (Ghivece de flori)

Tip comun de forme arhitecturale mici sunt ghivecele de flori, sau jardinierele. Forma jardinierelor poate fi clasică ovală sau rotunda, în stilul obiectelor grecești, sau “hi-tech” – dreptunghiulară și patrată. În principal jardinierele reprezintă o adevărată compoziție de sculptură și atrag pe mult timp atenția oaspeților.

Dimensiuni: 340х410, 310х330 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Capac stâlp gard "Piramida"

Capacele pentru stâlpi de gard reprezintă nu numai un element de finisare a designului de gard, care este perfect combinat cu interiorul locuinței Dvs. Acestea acționează în primul rând ca o protecție împotriva efectelor dăunătoare ale precipitațiilor.

Dimensiuni: 230х100х895 350х150х800 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Borduri

Bordurile pentru trotuar au o serie de avantaje incontestabile: rezistența la umiditate, rezistența la uzură, rezistența la temperaturi extreme, rezistența la substanțe chimice, nu necesită finisare suplimentară. Paleta largă a culorilor a făcut ca bordurile să permită combinarea cu plăci de pavaj în orice gamă de culori.

Dimensiuni: 500х200х30 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Panou decorativ

Panouri decorative de piatră naturală pe perete sunt o investiție profitabilă în frumusețea interiorului creat. Atragerea estetică a produsului poate îmbunătăți casa, biroul, diverse centre de divertisment și alte camere importante.

Dimensiuni: 400х200 mm Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Scări(trepte)

Scara este un element important al interiorului, indiferent de construcția în care se află. Cea mai bună opțiune în ceea ce privește soliditatea și apariția atractivă este utilizarea pietrei naturale. Treptele din pietre naturale sunt frumoase, durabile. Dacă intenționați să creați un palat, sau un interior clasic, sau doar să faceți un finisaj bun și durabil, treptele din piatră sunt cea mai bună soluție.

Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Linii decorative (cornișe)

Aranjamentul atent și competent al interiorului, precum și amenajarea reușită a liniilor decorative vor oferi individualitatea, rafinamentul și respectabilitatea casei Dvs. Designerii și architecții atribuie acestui element de decorare o funcție principală de a sublinia și de a delimita. La noi puteți găsi linii decorative de diferite modele și nuanțe, și puteți să comandați și versiunea unică a acestui element de decorare.

Dimensiuni: 500х220х40 mm 1000х120х40 mm Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Obține o consultație

lăsați detaliile dvs. de contact
și vă vom contacta

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Get in Touch