Elemente de interior

Elemente arhitecturale de fațadă fac posibil de a schimba drastic aspectul oricărei clădiri. Decorarea și amenajarea casei cu elemente de fațadă este finalizarea logică a aspectului său arhitectural.

Nișă decorativă

Oferiți un aspect original interiorului Dvs. Nișa decorativă din granit artificial va fi un decor perfect pentru casa Dvs., oferindu-I confort și individualitate. Nișa poate mări visual spațiul camerei și poate oferi confortul necesar. În nișa decorativă puteți instala iluminarea din spate. Avantajul este rapiditatea și ușurința instalării.

Dimensiuni: 740х400х180 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Șemineu «Palat»

Șemeneele sunt asociate cu căldură și confortul casei, deaceea ar trebui să acordăm atenție acestui element al decorului. În cele mai multe cazuri pentru finisarea șemineelor este folosită cărămida, deoarece este un material economic, rezistent la foc și durabil. Ca și toate produsele companiei noastre, șemineul poate fi proiectat în orice culoare din paleta «ARSTONE».

Dimensiuni: 1025х1000х250 Culoarea: ASe alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Glafuri

Glaful(pervazul) din piatră este baza ornamentului general al ferestrei. Acesta oferă mai multă profunzime pentru întreaga compoziție a ferestrei. Glafurile pot avea formă dreaptă, ondulată sau formă de trepte. Și datorită flexibilității pietrei artificiale la orice fel de prelucrare mecanică, aceasta poate fi reglată pentru a se potrivi unei ferestre de orice formă și dimensiune.

Dimensiuni: 1700х500х35, 1600х400х35, 1600х600х35, 1600х250х30, 
1500х400х40, 1200х400х40
Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Canale de scurgere

Pentru a elimina apa atmosferică acumulată, se utilizează diferite tipuri de canale de scurgere. Scopul lor este, de asemenea, de a împiedica pătrunderea constantă a apei pe pereții clădirilor, subsolurilor și fundațiilor. De-a lungul secolelor canalele de scurgere au nu doar funcția utilitară, dar și funcția elementelor importante ale decorului exterior.

Dimensiuni: 600х150х50 Culoarea: Se alege culoarea în mod individual sub exteriorul Dvs

Obține o consultație

lăsați detaliile dvs. de contact
și vă vom contacta

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Get in Touch